Nicole Harmsen SchrijversSchool Vijfheerenlanden Nicole Harmsen SchrijversSchool Vijfheerenlanden

Schrijversschool Vijfheerenlanden, dat ben ik, Nicole Harmsen. Ik schrijf, geef cursussen, redigeer boeken, verhalen, rapporten, promotiemateriaal, jaarverslagen, artikelen et cetera, beoordeel manuscripten en begeleid beginnende en ervaren auteurs op zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Over mij

Na de middelbare school wilde ik medicijnen gaan studeren, maar het liep helemaal anders. Ik werd uitgeloot voor medicijnen en toegelaten op de Toneelacademie in Maastricht. Daar hield ik het na negen maanden voor gezien. Ik keerde terug naar Utrecht en schreef me in bij de universiteit. Na mijn studie Nederlands was ik gedurende dertig jaar achtereenvolgens redacteur, uitgever en docent. Tegenwoordig woon ik met mijn man en twee teckels in de inspirerende, historische stad Vianen en leid ik Schrijversschool Vijfheerenlanden. Daarnaast werk ik aan een nieuwe roman en een biografie van een Nederlandse letterkundige, waarop ik over een paar jaar hoop te promoveren. 

De Rusluie Nicole Harmsen schrijfcoach

De Rusluie, een Nederlands-Russische familiegeschiedenis is mijn debuutroman en werd op 4 november 2020 uitgeroepen tot Het Overijssels Boek van het Jaar. 

Op zoek naar een redacteur die ervoor zorgt dat je tekst foutloos is en bovendien toegesneden op de doelgroep?

© 2021 Schrijversschool Vijfheerenlanden 
Webdesign: Fecit Vormgevers bv
© Foto’s Cindy van Rees
© Huisportret Mevrouw Emmer

© 2021 Schrijversschool Vijfheerenlanden | Webdesign: Fecit Vormgevers bv
© Foto’s Cindy van Rees
© Huisportret Mevrouw Emmer